Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-03-03T11:14:21Z-
dc.date.available2020-03-03T11:14:21Z-
dc.date.issued2020-03-03-
dc.identifier.citationТоварознавство : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24771-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань та практичних навичок для управління асортиментом, якістю продовольчих товарів та предметів матеріальнотехнічного забезпечення в закладах готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectТоварознавствоuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleТоварознавство : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма Товарознавство.pdf572.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.