Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-03-03T11:08:50Z-
dc.date.available2020-03-03T11:08:50Z-
dc.date.issued2020-03-03-
dc.identifier.citationЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24770-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ЦГРБ Коркуна.pdf375.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.