Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24766
Title: | Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Товарознавство спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Issue Date: | 3-Mar-2020 |
Citation: | Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 12 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Товарознавство» є вивчення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань та практичних навичок для управління асортиментом, якістю продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного забезпечення в закладах готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24766 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма Товарознавство.pdf | 604.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.