Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T09:59:32Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T09:59:32Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-03 | - |
dc.identifier.citation | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | 4 курс | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.title | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
залікові вимоги ЦГРБ Коркуна.pdf | 213.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.