Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Title: | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр |
Authors: | Коркуна, Іван Korkuna, Ivan Кафедра економіки та менеджменту |
Keywords: | кафедра економіки та менеджменту Основи підприємницької діяльності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота залікові вимоги рекомендована література |
Issue Date: | 3-Mar-2020 |
Citation: | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр / розроб. Коркуна І. І. - Львів, 2020. - 14 с. |
Abstract: | Мета вивчення курсу - формування системи базових завдань у сфері підприємництва ,розуміння концептуальних завдань функціонування підприємств різних типів в сучасних умовах, набуття вмінь та навичок здійснення підприємницької діяльності. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОПД 241.pdf | 575.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.