Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Іван-
dc.contributor.authorKorkuna, Ivan-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-03-03T09:07:10Z-
dc.date.available2020-03-03T09:07:10Z-
dc.date.issued2020-03-03-
dc.identifier.citationОснови підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр / розроб. Коркуна І. І. - Львів, 2020. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760-
dc.description.abstractМета вивчення курсу - формування системи базових завдань у сфері підприємництва ,розуміння концептуальних завдань функціонування підприємств різних типів в сучасних умовах, набуття вмінь та навичок здійснення підприємницької діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectОснови підприємницької діяльностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОснови підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалаврuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОПД 241.pdf575.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.