Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Іван | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Ivan | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T09:07:10Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T09:07:10Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-03 | - |
dc.identifier.citation | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр / розроб. Коркуна І. І. - Львів, 2020. - 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760 | - |
dc.description.abstract | Мета вивчення курсу - формування системи базових завдань у сфері підприємництва ,розуміння концептуальних завдань функціонування підприємств різних типів в сучасних умовах, набуття вмінь та навичок здійснення підприємницької діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | Основи підприємницької діяльності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми практичних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОПД 241.pdf | 575.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.