Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Назва: | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр |
Автори: | Коркуна, Іван Korkuna, Ivan Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Основи підприємницької діяльності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота залікові вимоги рекомендована література |
Дата публікації: | 3-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр / розроб. Коркуна І. І. - Львів, 2020. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета вивчення курсу - формування системи базових завдань у сфері підприємництва ,розуміння концептуальних завдань функціонування підприємств різних типів в сучасних умовах, набуття вмінь та навичок здійснення підприємницької діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОПД 241.pdf | 575.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.