Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Title: Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр
Authors: Коркуна, Іван
Korkuna, Ivan
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
Основи підприємницької діяльності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми практичних занять
самостійна робота
залікові вимоги
рекомендована література
Issue Date: 3-Mar-2020
Citation: Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалавр / розроб. Коркуна І. І. - Львів, 2020. - 14 с.
Abstract: Мета вивчення курсу - формування системи базових завдань у сфері підприємництва ,розуміння концептуальних завдань функціонування підприємств різних типів в сучасних умовах, набуття вмінь та навичок здійснення підприємницької діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24760
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОПД 241.pdf575.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.