Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24595
Назва: | Організація роботи сомельє : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація роботи сомельє спеціальність "Готельно-ресторанна справа" |
Дата публікації: | 25-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Організація роботи сомельє : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 3 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи сомельє передбачає вивчення виноградарства та виноробства. асортимент і характеристика різних видів вин, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного та барного обслуговування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24595 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
силабус ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ.pdf | 271.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.