Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-24T13:28:15Z-
dc.date.available2020-02-24T13:28:15Z-
dc.date.issued2020-02-24-
dc.identifier.citationКейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24590-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації обслуговування, розробка концепції кейтерингової компанії, бізнес-процеси, прогнозування динаміки попиту, обґрунтування виробничих процесів створення кулінарної продукції. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКейтерингuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.titleКейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус Кейтеринг.pdf410.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.