Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24585
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боратинський, Олег | - |
dc.contributor.author | Boratynskyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T12:45:41Z | - |
dc.date.available | 2020-02-24T12:45:41Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24585 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є освоєння, розширення та поглиблення знань основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, підготовка фахівця, який володітиме знаннями, пов’язаними з вирішенням проектних питань у галузі сфери обслуговування | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
навчальна програма Проектування об'єктів ГРГ.pdf | 359 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.