Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24585
Назва: Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Боратинський, Олег
Boratynskyi, Oleh
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Дата публікації: 24-лют-2020
Бібліографічний опис: Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є освоєння, розширення та поглиблення знань основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, підготовка фахівця, який володітиме знаннями, пов’язаними з вирішенням проектних питань у галузі сфери обслуговування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24585
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навчальна програма Проектування об'єктів ГРГ.pdf359 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.