Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24548
Назва: Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр"
Автори: Гуль, Іван
Hul, Ivan
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Економічна теорія
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
екзаменаційні вимоги
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 21-лют-2020
Бібліографічний опис: Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр" / розроб. Гуль І. Г. - Львів, 2019. - 24 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни є формування у студентів економічного мислення, опанування основних економічних законів, методів пізнання економічних явищ та процесів; засвоєння студентами системи економічних знань, на яких базується сучасний макроаналіз; набуття навичок дослідження агрегованих показників економічного та соціального розвитку національної економіки шляхом використання універсального інструментарію та макроекономічного моделювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24548
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7. РОБ_ПРОГ_НАВЧ_ДИСЦ_ЕТ_241.pdf385.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.