Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24548
Назва: | Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр" |
Автори: | Гуль, Іван Hul, Ivan Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Економічна теорія спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота індивідуальні завдання екзаменаційні вимоги розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Дата публікації: | 21-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр" / розроб. Гуль І. Г. - Львів, 2019. - 24 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни є формування у студентів економічного мислення, опанування основних економічних законів, методів пізнання економічних явищ та процесів; засвоєння студентами системи економічних знань, на яких базується сучасний макроаналіз; набуття навичок дослідження агрегованих показників економічного та соціального розвитку національної економіки шляхом використання універсального інструментарію та макроекономічного моделювання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24548 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7. РОБ_ПРОГ_НАВЧ_ДИСЦ_ЕТ_241.pdf | 385.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.