Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24435
Назва: | Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи індустрії гостинності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" |
Дата публікації: | 17-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння орієнтуватися у спільних та відмінних рисах між сферами рекреації, туризму та гостинності, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельно-ресторанному бізнесі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24435 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
силабус ОІГ.pdf | 251.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.