Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24368
Title: | Організація барної справи : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація барної справи спеціальність "Готельно-ресторанна справа" самостійна робота рекомендована література 3 курс |
Issue Date: | 12-Feb-2020 |
Citation: | Паска М. З. Організація барної справи : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2019. - 50 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є надання студентам комплексу спеціальних знань щодо організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24368 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
самостійна робота Організація барної справи.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.