Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24367
Title: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Issue Date: | 12-Feb-2020 |
Citation: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 11 с. |
Abstract: | Метою дисципліни ціноутворення в готельно – ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно – ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24367 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма Ціноутворення в ГРБ.pdf | 594.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.