Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24364
Назва: | Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" |
Автори: | Боратинський, Олег Boratynskyi, Oleh Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота індивідуальні завдання залікові вимоги розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Дата публікації: | 12-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 13 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення навчальної дисципліни “Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво” є опанування студентами необхідним обсягом теоретичних і практичних знань з питань призначення, класифікації, улаштування, основних елементів, характеристик інженерного обладнання будівель; набуття практичних вмінь та навичок щодо використання цих знань в галузі готельного господарства; оволодіння сучасними методами та формами організації, планування й контролю заходів з використання інженерного обладнання будівель в галузі майбутньої професії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24364 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма ІОБ та ГБ.pdf | 626.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.