Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-12T12:34:52Z-
dc.date.available2020-02-12T12:34:52Z-
dc.date.issued2020-02-12-
dc.identifier.citationПаска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2019. - 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація роботи сомельєuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subject4 курсuk_UA
dc.titleОрганізація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
практичні роботи Організація роботи сомельє(1).pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.