Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Назва: Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація роботи сомельє
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
4 курс
Дата публікації: 12-лют-2020
Бібліографічний опис: Паска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2019. - 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
практичні роботи Організація роботи сомельє(1).pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.