Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Title: Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація роботи сомельє
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
4 курс
Issue Date: 12-Feb-2020
Citation: Паска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2019. - 44 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
практичні роботи Організація роботи сомельє(1).pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.