Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361
Title: | Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація роботи сомельє спеціальність "Готельно-ресторанна справа" теми практичних занять 4 курс |
Issue Date: | 12-Feb-2020 |
Citation: | Паска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2019. - 44 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24361 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
практичні роботи Організація роботи сомельє(1).pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.