Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24357
Назва: | Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальноісті 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація роботи сомельє спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Дата публікації: | 12-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальноісті 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 8 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24357 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
навчальна програма Організація роботи сомельє.pdf | 519.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.