Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24352
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-12T11:11:14Z-
dc.date.available2020-02-12T11:11:14Z-
dc.date.issued2020-02-12-
dc.identifier.citationОрганізація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24352-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація роботи сомельєuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.titleОрганізація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
залікові вимоги Організація роботи сомельє.pdf702.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.