Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24352
Title: Організація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація роботи сомельє
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
залікові вимоги
Issue Date: 12-Feb-2020
Citation: Організація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 16 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24352
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
залікові вимоги Організація роботи сомельє.pdf702.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.