Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боратинський, Олег | - |
dc.contributor.author | Boratynskyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-11T13:25:30Z | - |
dc.date.available | 2020-02-11T13:25:30Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-11 | - |
dc.identifier.citation | Основи дизайну та інженерної графіки : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24332 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Основи дизайну та інженерної графіки | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми практичних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | індивідуальні завдання | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.title | Основи дизайну та інженерної графіки : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма ОДІГ.pdf | 588.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.