Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330
Назва: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Дата публікації: | 11-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни ціноутворення в готельно – ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно – ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма Ціноутворення в ГРБ.pdf | 493.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.