Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329
Назва: | Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Боратинський, Олег Boratynskyi, Oleh Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи дизайну та інженерної графіки спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література залікові вимоги |
Дата публікації: | 11-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма ОДІГ.pdf | 368.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.