Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329
Title: | Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Боратинський, Олег Boratynskyi, Oleh Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи дизайну та інженерної графіки спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література залікові вимоги |
Issue Date: | 11-Feb-2020 |
Citation: | Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 10 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма ОДІГ.pdf | 368.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.