Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328
Title: | Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Радзімовська, Ольга Paska, Mariia Radzimovska, Olha Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Кейтеринг спеціальність "Готельно-ресторанна справа" самостійна робота |
Issue Date: | 11-Feb-2020 |
Citation: | Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 72 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод вказівки для сам роботи Кейтеринг.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.