Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328
Назва: Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кейтеринг
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
самостійна робота
Дата публікації: 11-лют-2020
Бібліографічний опис: Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 72 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328
Розташовується у зібраннях:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод вказівки для сам роботи Кейтеринг.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.