Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287
Назва: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
теми практичних занять
самостійна робота
розподіл балів
шкала оцінювання
Дата публікації: 7-лют-2020
Бібліографічний опис: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча програма КЗІГ.pdf1.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.