Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287
Title: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Гузар, Уляна Huzar, Uliana Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять теми практичних занять самостійна робота розподіл балів шкала оцінювання |
Issue Date: | 7-Feb-2020 |
Citation: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 34 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма КЗІГ.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.