Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24286
Назва: Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Автори: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
виробнича практика
3 курс
Дата публікації: 7-лют-2020
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24286
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма виробничої практики 3 курс.pdf810.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.