Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Технологія продукції ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" порядок оцінювання результатів навчання |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019 – 7 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання ТПРГ.pdf | 429.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.