Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-07T08:44:33Z | - |
dc.date.available | 2020-02-07T08:44:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019 – 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Технологія продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | порядок оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання ТПРГ.pdf | 429.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.