Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-07T08:44:33Z-
dc.date.available2020-02-07T08:44:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019 – 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24284-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectТехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ТПРГ.pdf429.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.