Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24282
Title: | Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" порядок оцінювання результатів навчання |
Issue Date: | 7-Feb-2020 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іжевська О. П. - 2019. - 6 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24282 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання ОКМ.pdf | 418.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.