Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277
Title: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Гузар, Уляна Huzar, Uliana Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" теми практичних занять |
Issue Date: | 6-Feb-2020 |
Citation: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 26 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод рекоменд семінари і практичні КЗІГ.pdf | 953.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.