Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277
Title: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
Issue Date: 6-Feb-2020
Citation: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 26 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод рекоменд семінари і практичні КЗІГ.pdf953.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.