Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T12:49:13Z-
dc.date.available2020-02-06T12:49:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУстаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мет вказівки для лаб робіт Устаткування ЗРГ.pdf816.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.