Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
лабораторні роботи
Issue Date: 2020
Citation: Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 56 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мет вказівки для лаб робіт Устаткування ЗРГ.pdf816.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.