Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275
Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" лабораторні роботи |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 56 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275 |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
мет вказівки для лаб робіт Устаткування ЗРГ.pdf | 816.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.