Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272
Назва: Організація барної справи : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація барної справи
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
залікові вимоги
Дата публікації: 6-лют-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залікові вимоги Організація барної справи.pdf358.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.