Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272
Title: Організація барної справи : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація барної справи
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
залікові вимоги
Issue Date: 6-Feb-2020
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залікові вимоги Організація барної справи.pdf358.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.