Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T12:19:45Z-
dc.date.available2020-02-06T12:19:45Z-
dc.date.issued2020-02-06-
dc.identifier.citationКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Завдання для сам роботи КЗІГ.pdf401 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.