Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271
Назва: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Гузар, Уляна Huzar, Uliana Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу спеціальність "Готельно-ресторанна справа" самостійна робота |
Дата публікації: | 6-лют-2020 |
Бібліографічний опис: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 5 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271 |
Розташовується у зібраннях: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Завдання для сам роботи КЗІГ.pdf | 401 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.