Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271
Назва: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
самостійна робота
Дата публікації: 6-лют-2020
Бібліографічний опис: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 5 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24271
Розташовується у зібраннях:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Завдання для сам роботи КЗІГ.pdf401 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.