Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24270
Назва: Етнічні особливості гостинності : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»
Автори: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Етнічні особливості гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
екзаменаційні вимоги
Дата публікації: 6-лют-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24270
Розташовується у зібраннях:Екзаменаційні вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екзаменаційні вимоги ЕОГ.pdf339.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.