Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24225
Title: Етнічні особливості гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Етнічні особливості гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 4-Feb-2020
Citation: Етнічні особливості гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / розроб. Гузар У. - Львів, 2020. - 1 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24225
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ОЕГ.pdf242.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.