Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-04T11:16:56Z-
dc.date.available2020-02-04T11:16:56Z-
dc.date.issued2020-02-04-
dc.identifier.citationКейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКейтерингuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleКейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання Кейтеринг.pdf387.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.