Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-04T11:16:56Z | - |
dc.date.available | 2020-02-04T11:16:56Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-04 | - |
dc.identifier.citation | Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | порядок оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.title | Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання Кейтеринг.pdf | 387.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.