Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Технологія продукції ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" самостійна робота |
Issue Date: | 4-Feb-2020 |
Citation: | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 57 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод вказ до СР ТПРГ.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.