Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-04T11:01:24Z-
dc.date.available2020-02-04T11:01:24Z-
dc.date.issued2020-02-04-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectТехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказ до СР ТПРГ.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.