Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)
Автори: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Технологія продукції ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
самостійна робота
Дата публікації: 4-лют-2020
Бібліографічний опис: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 57 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Розташовується у зібраннях:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод вказ до СР ТПРГ.pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.