Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Title: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Технологія продукції ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
самостійна робота
Issue Date: 4-Feb-2020
Citation: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 57 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24221
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказ до СР ТПРГ.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.